Sevgili öğrenci arkadaşlar;

Tamamladığımız dönem içinde ödev konusu alan arkadaşlarımızın metinleri, kendilerinin de izni ile, blogda yayınlanmıştır. Bkz.  http://anayasahukukuodevleri-3.blogspot.com Öncelikle, emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Açılan sayfada ödevleri, tam sayfa okunabilecek şekilde bulacaksınız. İlk kitaplıkta (Flipsnack) herhangi bir problem yaşanması halinde, alt raflardaki diğer kitaplığı (Calaméo) deneyiniz. 

İzleyen dönemde, kişisel çalışmalara devam edilebilir. Bunun yanı sıra, sizlerin grup çalışmalarına katılma olanağı da söz konusu olacaktır. Grup çalışmalarından kastın anlaşılması açısından örnek oluşturması için, 2011-2012 akademik yılı 2. döneminde hazırlanan ve derslerde oldukça yararlı ve keyifli tartışmalar yaratan ödevleri de, -bu vesile ile gecikme için özür dileyerek- ancak ekleyebilmiş bulunuyorum. http://anayasahukukuodevleri-2.blogspot.com

Yıllara ve dönemlere göre tüm ödevleri görsel kitaplık formatında inceleyebilmek için, blog ana sayfamızda (http://a-sezer.blogspot.com) “Öğrenci Ödevleri” sekmesini tıklamanız yeterlidir.

Yeni dönemde, tekrar görüşmek umudu ile.

İyi sınavlar, iyi tatiller…






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder